Over mij

Onlangs is Vasiliki bij Ndus3 begonnen als recruiter. Vasiliki klinkt en is inderdaad van Griekse afkomst en dus Engelstalig. We zijn heel blij met de komst van Vasiliki want ze heeft een perfecte achtergrond voor ons recruitment team. Na haar master International Management behaald te hebben aan de faculteit Economie van de Universiteit van Utrecht begon ze haar Nederlandse carriere bij FarmVent.  Een start-up die indoor cultivating systemen ontwikkelt en automatiseert. Farmvent maakt daarbij gebruik van robotica systemen, sensoren en micro- electronics. Kortom, automatisering en ondernemen zijn Vasiliki niet vreemd.

De rol van Vasiliki binnen Ndus3 is een engineer gerichte contact rol. Vasiliki is onze ogen en oren voor het herkennen van nieuwsgierig engineers die een volgende stap willen maken in hun carriere en persoonlijke ontwikkeling. Ze kan als geen ander vraagstukken van onze klanten combineren met de wensen en interessegebieden van engineers.  Dus als je Vasiliki in je mailbox hebt, bel haar snel terug want ze kent je beter dan je denkt en weet welke opdrachten bij je passen. Ndus3 – happy engineers voor smart industry.

Mijn werkervaring

Operations Manager
In deze rol was Vasiliki verantwoordelijk voor project management en controle van diverse afdelingen en werkte ze in nauw overleg met de CEO aan de organisatie & strategie van de onderneming..

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Master
International Management in Economics
Opleiding
Bachelor
Economics and Banking
Cursus
Erasmus scholarship
Management & Economics

Mijn skills

Skills

Talen

Engels

Hobby's

Kick-boxing
Zwemmen
Reizen
Samenzijn met vrienden
Vrijwilligerswerk

Karakter

Analytisch
Communicatief
Team-player
Optimistisch
Resultaatgericht

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied