Over mij

Maak kennis met onze Stef! Stef is een actieve, communicatieve en leergierige Software & Data Science Engineer. Na zijn studie Computer Science in Leiden heeft Stef ruim 2.5 jaar gewerkt als Data Scientist. Bij deze organisatie heeft Stef als consultant aan een breed scala aan datagedreven projecten gewerkt. Vroeger wilde hij graag profvoetballer worden. Hoewel hij nog altijd veel plezier heb in het spelletje, heeft hij ingezien dat wiskundig denken en theoretische vraagstukken tackelen een stuk beter bij hem past. Puzzels oplossen en Escape Rooms spelen  is dan ook een van zijn grote passies.

Stef houd ervan om een probleem als geheel op te lossen maar kan zich ook juist compleet vastbijten in details. Hij leert graag van anderen en kan er tegelijkertijd enorm van genieten om zijn kennis te delen. Dat blijkt ook wel uit zijn werkervaring als bijlescoach en student-assistent. In een werkomgeving met de nodige humor, nuance en successen gedijt Stef het best. Al is hij wel van mening dat de humor en successen dan juist weer geen nuance nodig hebben.

Stef wil zich graag ontwikkelen richting een ervaren Software Engineer waarbij hij zijn passie voor algoritmiek en zijn kennis rondom AI optimaal kan inzetten. Hij zou graag zijn expertise in NLP verdiepen en wil daarnaast meer leren over voor hem nog onbekende technieken op het vlak van Software Ontwikkeling

 

Mijn werkervaring

Data Scientist
Als data scientist bij Landscape hield Stef zich bezig met het uitvoeren van projecten die een data gedreven oplossing nodig hebben voor een breed scala aan organisaties. Naast het stuk consultancy dat hierbij komt kijken, waarbij afstemming de klant essentieel is, lag Stef zijn technische focus in deze projecten op data engineering en Natural Language Processing (NLP). Deze projecten werden binnen Landscape uitgevoerd in teams. Daarnaast hield Stef zich ook bezig met de workshops geven aan klanten om een bewustzijn van de mogelijkheden en beperkingen van AI en big data te creëren binnen die organisaties.
Student Assistent & Buddy
Werkcolleges verzorgen en tentamens nakijken voor de Bachelor vakken Logica en Fundamentele Informatica 2.
Bijlesdocent
Bijlesdocent aan huis voor verschillende vakken, onder anderen Wiskunde en Scheikunde, op het VWO/HAVO/VMBO.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Agile / Scrum (In progress)
Ndus3
Opleiding
Python (In progress)
Ndus3
Opleiding
C++ Professional (In progress)
Ndus3
Opleiding
MSc. Computer Science
Universiteit Leiden, Leiden
Opleiding
BSc. Informatica
Universiteit Leiden, Leiden
Opleiding
Natuur & Gezondheid
Fioretti College, Lisse

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Voetbal
Kerstmis
Puzzels
Bordspellen
TV en film

Karakter

Leergierig
Sociaal
Kwaliteitsbewust
Communicatief
Humor

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied