Over mij

Maak kennis met onze Reinoudt. Een WO geschoolde, gemotiveerde Engineer die carrière wil maken in het werkveld van de Technische Automatisering. Reinoudt omschrijft zichzelf het beste als breed geïnteresseerd, innovatief  en leergierig. Hij is een Engineer die zich vastbijt in vraagstukken en altijd graag wil afmaken waar hij aan begint, zelfs als de dingen even tegen zitten of wanneer hij mechanisch of elektrisch zijn steentje bij dient te dragen om tot een oplossing te komen. Reinoudt heeft veel tijd besteed aan onderzoek en ontwikkeling om zoveel als mogelijk  beslagen ten ijs te komen. 

Reinoudt is naast een zelfstandige werker ook een sterke teamplayer. Hij werkt daarbij graag samen om problemen en vraagstukken te analyseren, op te pakken en te tackelen. Als dat betekent dat er een leidende rol moet worden genomen is dat voor Reinoudt ook geen probleem. Naast interpersoonlijke skills heeft Reinoudt zijn software en hardware skills ook sterk ontwikkeld. Zo heeft hij de afgelopen tijd veel gewerkt met onder andere Siemens S7 TIA portal,  Allen Bradley, Beckhoff en staat een CoDeSys 3.5 training op de planning. Reinoudt is klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ziet zich in een team van Engineers als een toegevoegde waarde op kennis en zeker ook op het vlak van effectief samenwerken

Mijn werkervaring

Software Engineer
De opdracht van Reinoudt bij Berg Hortimotive liggen voornamelijk op het vlak van PLC ontwikkeling,Matlab en Solidworks, via Ndus3
PLC Software Engineer
Bij Blueprint Automation heeft Reinoudt gewerkt aan het ontwerpen en implementeren van software voor machines op het gebied van verpakkingen.
Software Engineer
Bij Sensolytics was het de taak van Reinoudt om in korte tijd de “ins” en “outs” van hun elektrochemie te leren. Daarnaast te verdiepen in microscopie en de gebruikte hardware.
Software Engineer
Bij Tekoma heeft Reinoudt gewerkt aan het bestuderen van de luchtkwaliteit van bedrijven in relatie tot nieuwe overheidsvoorschriften. De taak om Bouwtekeningen in CAD bij te werken en er werden berekeningen gedaan om te onderzoeken wat er nodig was om aan de norm te voldoen.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
System & Control Engineering
Technische Universiteit Delft
Opleiding
Mechanical Engineering
Technische Universiteit Delft

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Reverse Engineering
Voetbal
Video Games
Koken

Karakter

Communicatief
Doorzetter
Analytisch
Oplossingsgericht
Leergierig

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied