Over mij

Maak kennis met onze Razvan! Een sociale, communicatieve en resultaat gerichte Safety Systems / PLC Engineer die zichzelf omschrijft als iemand die efficiënt werkt en houdt van een dynamische aanpak. Door zijn goede interpersoonlijke vaardigheden is Razvan een uitstekende aanvulling op het team. Razvan is leergierig, kwaliteitsbewust  en altijd bezig met zichzelf verder te ontwikkelen. 

Razvan is een specialist in Safety Systemen en heeft zich daarnaast de laatste jaren gericht op software ontwikkeling van  PLC systemen. Razvan heeft veel ervaring in alle fasen van projecten; FEED study, Design voor Mechanical, Electrical en Software, Code ontwikkelen, Testen, FAT, SAT en Service aangelegenheden. Op het vlak van PLC Engineering ligt zijn ervaring met name bij Yokogawa PLC’s echter heeft hij ook gewerkt met Siemens TIA Portal (S7-1500). Momenteel is Razvan bezig met het eigen maken van CoDeSys 3.5 als aanvulling op de merken waar hij tot nu toe heeft gewerkt. Daarnaast heeft Razvan ook opleidingen gevolgd voor Cyber Security en is hij TuV gecertificeerd. 

 

 

Mijn werkervaring

Software Engineer
Razvan is een specialist in Safety Systemen en heeft zich daarnaast de laatste jaren gericht op software ontwikkeling van PLC systemen. Razvan heeft veel ervaring in alle fasen van projecten; FEED study, Design voor Mechanical, Electrical en Software, Code ontwikkelen, Testen, FAT, SAT en Service aangelegenheden.
Safety / PLC Engineer
Schrijven van technische specificaties voor Safety Systemen; Functional Design Specification, Safety Validation Plan, Instructions for Commissioning, Instructions for Handling and Installation, Procedure for Site Modification and Test.
Junior Systems Engineer
Hardware testen en voorbereiding van testdocumenten voor Safety Systemen; Visual inspection, System test, FAT.

Mijn opleidingen en curussen

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Reizen
Dans instructeur
Family man
Films en muziek

Karakter

Sociaal
Communicatief
Leergierig
Teamplayer
Stressbestendig

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied