Over mij

Paul is een ervaren Software Engineer die wordt omschreven als een echte doorzetter en die naast behulpzaam, ook erg leergierig is. Een van zijn kernkwaliteiten is dat hij dingen heel helder kan overbrengen op anderen, iets wat erg goed van pas komt bij zijn rol als Scrum Master. Resultaat zien van zijn werk is iets waar Paul veel voldoening uit put. Daarnaast is hij erg kwaliteit gedreven en zorgt hij voor goede documentatie.

Al tijdens zijn stage bij het Radboud UMC heeft Paul al bewezen zich niet af te laten schrikken door complexe vraagstukken. Zo heeft hij onderzoek gedaan naar CUDA (Compute Unified Device Architecture) om middels C algoritmes uit te voeren op de GPU van een PC. Bij ASML heeft Paul gewerkt aan het testen en ontwikkelen van software in C / C++ voor diverse drivers in de source van de nieuwste EUV machines. 

Paul ziet scherp wat er nodig is om het doel te bereiken en houdt zijn hoofd koel in stressvolle situaties. Hij heeft eerder gefungeerd als aanspreekpunt bij het opzetten en onderhouden van een testomgeving voor een nieuw type lithografiemachine. Daarnaast investeert Paul veel in zichzelf door verschillende cursussen te volgen, op het vlak van persoonlijke effectiviteit tot Object Oriented Analysis & Design en ISTQB

Mijn werkervaring

Software Engineer
Scrum Master
Software Engineer
Software Engineer
Internship Student
Internship Student
Temporary

Mijn opleidingen en curussen

Cursus
Scrum Master
Xebia
Opleiding
Bachelor of Information and Communication Technology
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Opleiding
Elektrotechniek
ROC Nijmegen - Sector Techniek

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Waterpolo
Technisch Lego
Films

Karakter

Zelfstandig
Onderzoekend
Leergierig

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied