Over mij

Maak kennis met Mark! Afgestudeerd in Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en klaar voor uitdagende opdrachten in de automotive, robotica of mobility sector. Mark werkt nauwkeurig en is in staat om op eigen initiatief of in teamverband te werken. Hij past zich gemakkelijk aan nieuwe omgevingen aan en houdt van een uitdaging zoals het ontwerpen van een nieuw product, problemen in productie oplossen of systemen testen en valideren. Hij doet grondig onderzoek, analyseert het probleem en transformeert dat naar oplossingen. Van ontwerp tot implementatie en specificatie tot validatie. Mark zorgt dat het voor elkaar komt en doet dat door gestructureerd te werk te gaan en de kwaliteit van zijn werk hoog te houden.

Tijdens zijn MSc Vehicle Engineering heeft hij aan projecten gewerkt waarbij hij voertuigdynamica heeft gesimuleerd, sensoren heeft geïntegreerd in een geschaald voertuig en voor zijn afstuderen een rijsimulator onderzoek heeft gedaan. Hier heeft hij op het gebied van hardware en software testen bedacht en uitgevoerd, en daarnaast data geanalyseerd en de systemen gevalideerd. Naast zijn studie heeft Mark zich bezig gehouden met nevenactiviteiten zoals het bekleden van een bestuursfunctie als externe betrekkingen bij een studievereniging tijdens de master, en na zijn master het publiceren van zijn thesis in een journal. Verder sport Mark graag, zowel tennis als hockey doet hij met veel plezier.

De ambitie van Mark is om ervaring op te doen in verschillende industrieën en zijn software skills uit te breiden om uiteindelijk van begin tot eind de beste oplossingen te kunnen vinden en implementeren als engineer. Hij hoopt binnen een aantal jaar als System Engineer zelf verantwoordelijk te kunnen zijn voor projecten waarbij hij het overzicht behoudt en andere kan aansturen om tot de beste oplossing te komen.

Mijn werkervaring

Master Thesis and Publication: Cognitive Robotics
Rijsimulator onderzoek naar het effect van actieve stuursystemen op het rijgedrag van de bestuurder.
Board member - External Affairs
Communiceren van mogelijkheden voor externe samenwerkingen binnen de automotive industrie.
Integratie Project
Lokaliseren en representeren van het traject van een geschaald voertuig in een onbekende omgeving met behulp van een SLAM algoritme en sensor fusion van LIDAR en optische sensoren.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Python Professional
Ndus3 Academy
Opleiding
CoDeSys 3.5 (In progress)
Ndus3 Academy
Opleiding
ISTQB (In progress)
Ndus3 Academy
Opleiding
MSc. Mechanical Engineering - Vehicle Engineering
TU Delft, Delft
Opleiding
Minor Automotive Engineering Technology
Lund University, Lund, Sweden
Opleiding
BSc. Mechanical Engineering
TU Delft, Delft

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands
Duits
Frans
Spaans

Hobby's

Technologie
Tennis
Hockey
Skien
Piano

Karakter

Analytisch
Leergierig
Proactief
Flexibel
Creatief

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied