Over mij

Maak kennis met onze Mark! Afgestudeerd Werktuigbouwkunde en klaar voor uitdagende opdrachten in auto- en robotica-industrie omgevingen. Mark werkt nauwkeurig en is in staat om op eigen initiatief of in teamverband te werken. Mark past zich gemakkelijk aan nieuwe omgevingen aan. Mark staat voor zijn werk. Een nieuw product, problemen in productie, onderzoek van het huidige product of een benchmark. Hij doet grondig onderzoek, analyseert het probleem en transformeert dat naar oplossingen. Van ontwerp tot implementatie en specificatie tot validatie. Mark zorgt dat het voor elkaar komt. Geen pleisters plakken, maar de handen uit de mouwen en de kern van het probleem oplossen.

Naast zijn reguliere werk, heeft Mark vele nevenactiviteiten gedaan. Een bestuursfunctie als externe betrekkingen bij een studievereniging tijdens de master, en na zijn master het publiceren van zijn thesis in een journal. De ambitie van Mark is om ervaring op te doen in verschillende industrieën en zijn software skills uit te breiden om uiteindelijk van begin tot eind de beste oplossingen te kunnen vinden en implementeren als engineer. 

Mark zijn doel is om middels het opdoen van ervaring binnen Software ontwikkeling en Testen met meerdere programmeertalen en methodieken etc. de kennis van de Automotive Engineering te combineren en zich te ontwikkelen richting System Engineer. 

Mijn werkervaring

Master Thesis and Publication: Cognitive Robotics
Rijsimulator onderzoek naar het effect van actieve stuursystemen op het rijgedrag van de bestuurder.
Board member - External Affairs
Communiceren van mogelijkheden voor externe samenwerkingen binnen de automotive industrie.
Integratie Project
Lokaliseren en representeren van het traject van een geschaald voertuig in een onbekende omgeving met behulp van een SLAM algoritme en sensor fusion van LIDAR en optische sensoren.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Python Professional (In progress)
Ndus3 Academy
Opleiding
CoDeSys 3.5 (In progress)
Ndus3 Academy
Opleiding
ISTQB (In progress)
Ndus3 Academy
Opleiding
MSc. Mechanical Engineering - Vehicle Engineering
TU Delft, Delft
Opleiding
Minor Automotive Engineering Technology
Lund University, Lund, Sweden
Opleiding
BSc. Mechanical Engineering
TU Delft, Delft

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands
Duits

Hobby's

Technology adept
Tennis
Fieldhockey
Skiing
Piano

Karakter

Analytisch
Leergierig
Proactief
Flexibel
Creatief

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied