Over mij

Maak kennis met onze Ken! Net afgestudeerd, en klaar om zich vast te bijten in nieuwe uitdagingen. Werken, leren en verbeteren tegelijkertijd vind Ken geweldig. Hij omschrijft zichzelf als een duizendpoot die graag met nieuwe dingen aan de slag wil gaan. Ken blijft graag in beweging, het liefst vooruit, in een omgeving die hem kan ondersteunen of waar Ken een ondersteunende rol in kan spelen. Tijdens het werken hecht Ken veel waarde aan eerlijkheid, openheid en positiviteit.

Ken wil zich gaan richten op programmeren voor robotica en automatisering. Tijdens zijn tweede masterproef heeft hij hierin interesse en ervaring opgedaan. De veelzijdigheid van de bijbehorende technologieën past perfect bij zijn persoonlijke verscheidenheid van interesses en competenties.

Ken ziet zichzelf in de toekomst groeien naar een generalist binnen dit vakgebied. Gezien hij makkelijk bijleert en in de verschillende aspecten van dit verhaal belangstelling heeft spreekt de rol van generalist hem ten zeerste aan.

Mijn werkervaring

Software Engineer
Inzetbaar als Software Engineer op Python, C++, Java of PLC programmeren Op dit moment aan het werken met CoDeSys 3.5, aan het verdiepen in Machine veiligheidsnormen en volgen van c++ trainingen.
Masterproef robot handover
Voor deze opdracht heeft Ken samen met een medestudent een robot controller ontwikkeld in een beperking gebaseerde codetaal. Deze controller zorgt ervoor dat een object tussen mens en robot kan worden doorgegeven. De rol van Ken was het programmeren van de taken van de robot en het maken van een sequentie die deze verbindt. Hieruit volgde een succesvolle applicatie die getoond wordt op volgend filmpje.
Masterproef autonome schepen
Hier heeft Ken samen met een medestudent een Python-programma ontwikkeld dat het gedrag van een schip herleid tot een model. Dit model kon dan gebruikt worden voor de koers van autonome schepen te bepalen. De rol van Ken was het zorgen voor de samenwerking tussen deelprogramma’s en de ontwikkeling van een user interface. Als resultaat volgde een werkende applicatie die een nauwkeurige systeemidentificatie kon uitvoeren.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Master werktuigbouwkunde
KU Leuven
Opleiding
Bachelor of Science
KU Leuven
Opleiding
Master electromechanica
KU Leuven
Opleiding
Ndus3 Academy
CoDeSys 3.5 Machineveiligheid / Safety C++ Professional Python

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Fitness
Games
Vriendin en vrienden
Lezen
Snowboarden

Karakter

Leergierig
Adaptief
Vriendelijk
Rustig
Open & eerlijk

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied