Over mij

Maak kennis met onze Daniël! Een sociale, communicatieve en resultaatgerichte Test Engineer. Daniël beschrijft zichzelf het beste als iemand die breed is geinteresseerd in Embedded Technologie en houdt van het ontdekken van nieuwe dingen. Daniël is gedreven om nieuwe talen en technieken eigen te maken. Hij is daarnaast kwaliteitsbewust, zoekt graag naar oplossingen en is iemand waar je op kan bouwen als team.

Daniël heeft in zijn laatste opdracht gewerkt aan het testen van PCB borden voor eindklanten. Hij ontwikkelde hier Altium hardware omgevingen en templates voor electronic testing modules. Hier gebruikte hij een scripting taal ontwikkeld door het bedrijf om snel I\O en communicatie te kunnen testen. Een specifieke uitdaging was om de bestaande UART uit te breiden met een Io-link communicatie welke hij succesvol heeft bedacht en geïmplementeerd. Daniel wil zich graag verder verdiepen in Testen, Test Automatisering en het ontwikkelen van software en scripting in C en Python. Daarnaast wil Daniël graag werken in een team om veel te leren van andere Engineers en het ontwikkelen volgens “Good Software Craftsmanship”.

Daniël heeft een brede interesse in technologie maar een echte passie voor Embedded. Hij ontwikkeld daarbij ook zijn eigen hardware en software als hij bijvoorbeeld een cadeau voor iemand wil maken. Zo heeft hij een eigen bureaulamp ontwikkeld compleet met PCB, LED drivers en Laser gesneden behuizing.

Mijn werkervaring

Test Engineer
Opzetten en onderhouden van de automatische test omgeving. Uitvoeren van testscripts en rapporteren van de resultaten. Selecteren en implementeren van nieuwe tooling. Verbeteringen van de beheer omgeving realiseren, o.a. aanpassingen in de scripting omgeving, en opzetten/uitbreiden van automatische build & test omgevingen
Test Engineer (Hardware & Software)
Ontwikkelen van Altium hardware omgevingen en templates. Diverse electronic testing modules ontworpen, gebouwd en getest.
Embedded Engineer | Thesis Intern
Ontwikkelen van draadloze communicatie apparatuur en dataloggers.
Jr Embedded Engineer
In samenwerking met de TU Delft studentengroep het moederbord voor de Mars Rover ontwikkeld.
R&D Assistant
Interface maken voor laser meetapparatuur en LoRa sensor hub ontwikkelen.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Electrical Engineering
Embedded system minor
Opleiding
HAVO
Natuur & Techniek

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Tinkering
Arduino
Laser snijden / 3D printen
Embedded

Karakter

Communicatief
Sociaal
Leergierig
Innovatif
Teamplayer

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied