Over mij

Gio is een enthousiaste Test Engineer met een passie voor Automotive. Gio heeft bij verschillende bedrijven in het Automotive domein testen ontwikkeld en uitgevoerd op zowel component als systeem niveau. Middels oa Matlab en Python heeft Gio deze testen geanalyseerd en geautomatiseerd zodat regressie en systeem testen konden worden uitgevoerd.

Gio heeft binnen zijn opdracht bij Stoneridge – Orlaco als Environmental Test Engineer meerdere verificatie en validatie testen van camera en monitor systemen voor heavy equipment toepassingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Bij Ford in Lommel heeft Gio als Performance Brake Test Engineer gewerkt en voor Weber-VSE heeft hij een gevalideerd voertuig dynamisch model ontwikkeld van een truck en trailer met gestuurde assen. 

De ambitie van Gio is om naast het uitvoeren van testen ook zich te gaan focussen op het automatiseren van de testen en het uitvoeren van data analyse. Daarnaast zou hij graag kennis op willen doen op het gebied van simulatie test werk en het automatiseren van testen met behulp van bijvoorbeeld programmeertalen zoals python.

Mijn werkervaring

Environmental Test Engineer
Gio heeft binnen het Mechanical Test Team mechanische en environmental verificatie & validatie testen op component en systeem niveau geautomatiseerd, ontwikkeld en uitgevoerd
Vehicle Dynamics Test Engineer
Gio heeft binnen WEBER-VSE middels Matlab Simulink een gevalideerd wiskundig voertuig dynamisch model ontwikkeld om stuurkrachten te berekenen op een as voor verschillende truck en trailers te kunnen berekenen.
Jr. Test Engineer
Middels reverse engineering op gefraudeerde tachograaf-systemen heeft Gio in een team een hard- en software product ontwikkeld. Met dit product kon fraude aan de tachograaf worden gesimuleerd en opgespoord.
2de Auto Monteur
Bij Autoservice Oosterbeek heeft Gio standaard reparaties aan auto’s uitgevoerd waardoor beter begrip is ontstaan over componenten, montage en de manier van werken van monteurs. Hier heeft hij geleerd om de theorie die hij op school kreeg in de praktijk toe te passen.
Performance Brake Test Engineer
Gio heeft bij Ford Lommel Proving Ground remtesten op zowel component als voertuigniveau ontworpen, gecoördineerd, uitgevoerd en geanalyseerd.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Effectief communiceren
IMK
Opleiding
Rijbewijs C (vrachtauto)
Rijschool Dam
Opleiding
APQP - Stoneridge
Orlaco
Opleiding
FMEA - Stoneridge
Orlaco
Opleiding
Automotive spice level 2 - Stoneridge
Orlaco
Opleiding
Scrum Agile
Vijfhart
Opleiding
ISTQB
ICT Trainingen
Opleiding
ATP Papenburg driving license
Weber-Hydraulik VSE
Opleiding
Proving ground driving licencse level 2
Ford Motorcompany
Opleiding
MS Excel
Ford Motorcompany
Opleiding
Solid works
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Opleiding
Matlab Simulink
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Opleiding
Automotive Engineering
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Opleiding
HAVO
Beekdal Lyceum

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands
Duits

Hobby's

Sleutelen
Motorcross
Klassieke auto’s
Snowboarden
Surfen

Karakter

Sociaal
Analytisch
Onderzoekend
Creatief
Ondernemend

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied