Over mij

Maak kennis met onze Bas! Een sociale, communicatieve en resultaatgerichte Test Engineer. Bas heeft zijn studie Technische Natuurkunde afgerond waarbij vooral het in de praktijk toepassen van zijn opgedane kennis hem erg aansprak. Dit is voor Bas dan ook de drijfveer om zich bezig te gaan houden met Validatie & Verificatie om door middel van software, sensoren en actuatoren te testen of de toepassing ook werkt volgens de beschreven requirements. Bas is daarom ook erg enthousiast geraakt over het werken met LabVIEW en wil zich hier verder in specialiseren door de trainingen Core 1 & Core 2 te gaan volgen en te certificeren voor  ISTQB.

Bas is gedreven om nieuwe talen en technieken onder de knie te krijgen. Zo heeft hij bij VDL-ETG zich bezig gehouden met het maken van templates in Siemens NX CAD en heeft hij met COMSOL uitgebreide metingen uitgevoerd en modellen gebouwd. Daarnaast is Bas kwaliteitsbewust, zoekt hij graag naar oplossingen en is hij iemand waar je als team op kunt bouwen. Bas heeft daarbij een brede interesse in techniek en machines. Hij heeft al aan veel experimenten meegedaan en het zoeken naar oplossingen was voor hem altijd een interessante aangelegenheid. Hij kwam voor het eerst in aanraking met programmeren tijdens zijn studie Technische Natuurkunde, waar hij Matlab, Labview, Python en C gebruikte. Bas wil zich graag verder verdiepen in Testen, Test Automatisering en het ontwikkelen van software en scripting. Daarnaast wil Bas graag werken in een team met professionals om veel te leren van andere Engineers en te ontwikkelen volgens de principes van  “Good Engineering Craftsmanship”.

Mijn werkervaring

Test Engineer
Tijdens het afstuderen van Bas is hem gevraagd een model te maken van een CNC machine om te kijken naar de vervorming van zowel de producten als de machine zelf als gevolg van warmte. Warmte uitzetting van een freesbank heeft namelijk effect op de nauwkeurigheid van het eindproduct. Bas heeft hier een PVA geschreven, meet data bekeken, een model gebouwd en een analyse en verslaglegging op gedaan
Test Engineer
Labview meetsysteem contaminatie op printplaten. Meetopstelling om te kijken naar vervuiling op een nozzleplaat. Contaminatie detectie op printplaten stage.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Bachelor
Hogeschool Saxion University of Applied Sciences Enschede
Opleiding
Nanotechnologie minor
Hogeschool Saxion University of Applied Sciences Enschede

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Programmeren
Puzzelen
Tennis
Gamen

Karakter

Sociaal
Communicatief
Doelgericht
Hardwerkend

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied