Over mij

Dit is onze Arjan, een zeer leergierige en analytische Software Engineer die graag alles wil onderzoeken. In de afgelopen jaren heeft Arjan in het kader van het behalen van zijn PhD nieuwe analysemethoden ontwikkeld om de tektonische bewegingen van gebergten zoals de Pyreneeën te reconstrueren. Arjan is iemand die erg enthousiast wordt van het ontdekken van nieuwe dingen. Daarnaast is het samenbrengen van de informatie ook een van de passies en talenten van Arjan.

Mijn werkervaring

Java Developer
Consultant Engineer bij Ndus3. Momenteel verantwoordelijk bij Eurailscout voor de ontwikkeling van data-analyse tool voor bovengrondse spoorlijnen (bovenleidingen). Java-ontwikkelaar • Focus op toepassingen voor gegevensanalyse • Interesse in machine learning en data science.
PhD student, Researcher
Tektonische bewegingen reconstrueren op gebergteschaal • Computermodelleren van botsing tussen tektonische platen en gebergtevorming (op een rekencluster aangestuurd via ssh) • Ontwikkelen van nieuwe indirecte kwantificatiemethoden voor modelresultaten (geschreven in MATLAB) • Ontwerpen van visualisaties voor het helder en efficiënt overbrengen van deze nieuwe kwantificaties. • Ontwikkelen van nieuwe aanpak om tektonische evolutie met hogere resolutie te kwantificeren dan gebruikelijk, op basis van gegevens uit verscheidene bronnen (veld, kaarten, seismisch, boorgaten) .
Software support
Ontwikkelen van 3D modellen van een GUI waar de locatie van Automated Guided Vehicles in realtime werd weergegeven. Arjan heeft de voertuigen mbv Blender in 3D gereproduceerd. Arjan heeft hierbij gewerkt aan oa een Straddle Carrier en een Personal Rapid Transit voertuig voor het Masdar City project.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Ndus3 Academy
Python, C++, Agile
Opleiding
Université de Lorraine
PhD Earth Sciences
Opleiding
VU Amsterdam & University of Bergen, Norway
MSc Geosciences of Basins and Lithosphere
Opleiding
VU Amsterdam
BSc Earth Sciences
Opleiding
Gymnasium
Het Baken Park Lyceum

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Technologie
Fotograferen
Theater
Kunst
Gamen

Karakter

Communicatief
Sociaal
Verantwoordelijk
Flexibel
Toegewijd

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied