Smart Industry

Hoe spreek je Ndus3 uit?

Het lijkt lastiger dan het in werkelijkheid is. Maar om het goed uit te leggen, moet je even onderstaand filmpje met Donald Trump bekijken. Hij kan Ndus3 als geen ander uitleggen.

Employer & partner in smart industry

We hebben grote plannen met ndus3. We begrijpen dat de maakindustrie in Nederland moeite heeft talent te vinden en te binden. Waarom zou een goed opgeleide millennial zich binden aan één werkgever in één sector, terwijl de smart industry juist vereist dat je multidisciplinair en door de hele keten heen denkt? Daar hebben wij een oplossing voor.

Wij investeren in onze medewerkers en maken ze smart industry professionals die samen met onze partners werken aan innovaties. Door ze actief te betrekken bij ontwikkelingen in andere bedrijven, nemen kennis en vaardigheden exponentieel toe. Er is geen betere plek om een smart industry professional te vinden of te worden.

Ons model

Ndus3 is een shared knowledge centre voor bedrijven in de smart industry. Wij leveren additionele denk- en realisatiekracht aan onze klanten, waarbij we ook durven te investeren. Niet alleen in onze mensen, maar onder bepaalde voorwaarden ook in de realisatie van producten en diensten. We zijn tenslotte ondernemers.

We zijn daarom kritisch in onze sollicitatieprocedure. Je moet uit het juiste hout zijn gesneden om bij ons aan de slag te gaan. Maar daarna gaat het hard. We bieden een persoonlijk ontwikkelpad op onze 3C's zodat je maximaal presteert in de onze samenwerkingsverbanden met andere bedrijven.