Jan Peter Tulp

Nieuwe technologie

Nieuwe technologie

Mijn eerste kennismaking met technologie werd ingegeven door mijn vader, technisch manager bij een gasturbine bedrijf. Ik ben opgegroeid met foto's van gasturbines op onze wc.
Techniek speelt sindsdien in mijn leven een belangrijke rol. En dat geldt voor de meeste ondernemingen. Echter krijgt het niet altijd de plaats die het verdient.

Werken bij websites

We hebben in latere jaren dan ook met een team van slimme en gedreven mensen jaren lang aan "werken bij websites" voor internationale en lokale klanten gebouwd. Met het team hebben we meerdere pivots gemaakt en deze diensten richting een SAAS oplossing gebracht. De onderneming is verkocht aan een grote uitzender die niet zelf in staat was te innoveren. Als ondernemer een waardevolle en zeer leerzame periode. Waarvan we nu de vruchten van kunnen plukken in deze volgende fase..

Traditionele uitzenders

We hebben veel geleerd van de grote traditionele uitzenders en detacheerders. Dat kan een stuk slimmer en beter. In voorgaande jaren hebben we gezien dat we als persoonlijke en intieme onderneming een enorme groei konden doormaken dankzij de focus op techniek en mens. Onze mooie afwisselende projecten en klanten stelden ons in staat de beste en en slimste collega's te werven. De versnelling werd veroorzaakt door mensen die geinteresseerd zijn in technische uitdagingen en de leercurve door te maken samen met hun senior peers. En dat is wat we nu met ndus3 ook weer doen. We beloven dan ook dat we zullen zoeken naar de vrije denkers, degene die niet de makkelijkste weg kiezen en dus resultaten boekt. Voor minder doen we het niet.