Jouw ontwikkeling

Ndus3 goodies

Craftsmanship

Allereerst ben je een vakman, of vakvrouw. Nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied ontsnappen nooit aan je aandacht. Je beheerst de materie tot in de puntjes, maar bent niet bang om te innoveren. Dat kun je alleen doen op het moment dat je vanuit een solide kennisbasis werkt. Wij zorgen door middel van opleiding, literatuur en peer-to-peer gesprekken dat die basis nog breder en beter wordt.

Communicatie

Wat heb je aan een briljant idee als je niet in staat bent dat goed over te brengen? Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op communicatie. Wanneer je samenwerkt met andere disciplines moet je open staan voor andere vormen van communicatie. Dat start met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, maar gaat ook over formuleren, presenteren en samenwerken.

Commercieel

Nee, je krijgt geen verkooptarget. Maar je moet goed kunnen uitleggen wat de toegevoegde waarde is van je idee. Smart industry bestaat uit connectivity. Dat betekent dat je denkt en communiceert met meerdere partijen in een keten. Als je voor iedereen toegevoegde waarde kunt creëren, worden ideeën simpelweg sneller gerealiseerd. Het vermogen om - samen met anderen - waarde toe te voegen is uitermate belangrijk voor succes in de smart industry. Daar zijn we dus scherp op en we willen je daar graag verder in ontwikkelen.