Gelukkige Engineers, gelukkige klanten

Wat fijn dat je even de tijd neemt om mijn blog te lezen! We hebben namelijk hard gewerkt aan onze nieuwe website. Daarom wil ik jou graag vertellen waarom we dit belangrijk vinden en we zoveel tijd en aandacht in dit platform hebben geïnvesteerd. Een goede website is enorm van belang omdat werk een groot deel is van ons leven. We willen graag zo transparant mogelijk zijn en te laten zien wie we werkelijk zijn en wat we dagelijks doen. Geen marketing kletsverhaal maar de dagelijkse praktijk. Omdat wij ook graag zien wat er van ons verwacht wordt, met wie wij gaan werken en hoe daar invulling aan wordt gegeven door het bedrijf waar we voor gaan werken. Ndus3 is dan ook op deze wereld om Engineers gelukkig te maken. Zodat vervolgens zij onze klanten optimaal kunnen bedienen. En dat lukt in de twee jaar dat Ndus3 bestaat al behoorlijk goed. Onze nieuwe website geeft goed weer waar ons bedrijf en merk Ndus3 voor staat daar zijn we uiteraard best trots op! 

Overal zie je “onze jongens en meisjes” die dat voor elkaar hebben gebokst terugkomen op onze website. Dat is geen toeval, Engineers staan bij Ndus3 centraal. Onze Engineers zijn de drijvende kracht achter onze groei en het kloppende hart van onze onderneming. Alles draait om hen. Bij Ndus3 zijn we de mening toegedaan dat je als Engineer alleen het beste kan leveren bij de klant als je gelukkig bent in je rol. Daarom werken we ons het zweet op de rug om onze Engineers te gelukkig te maken. Dat klinkt simpel en dat is het ook!

Bestaansrecht Ndus3

Ndus3 zorgt er simpelweg voor dat je gelukkig bent in je rol. Ndus3 zorgt voor passende projecten bij verschillende klanten in gave domeinen en de benodigde opleidingen (zowel op techniek als soft-skills) die je nodig hebt om je carrière doelstellingen te behalen. Het uitgangspunt is daarbij altijd een persoonlijk ontwikkel plan (POP) met de bestaande kennis als vertrekpunt gecombineerd met een realistische ambitie waardoor er een echte win-win-win ontstaat voor jou als Engineer, onze klant en Ndus3!

Geluk – op je werk 

Plezier in je werk is belangrijk. Uiteraard omdat het grootste deel van je leven erdoor in beslag genomen wordt maar ook omdat de techniek je fascineert. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij onze eerste kennismaking zullen we al proberen te peilen hoe nieuwsgierig jij bent. Dat klinkt wellicht zweverig maar is het niet. Wij weten uit ervaring dat goede Engineers uitgedaagd en geprikkeld worden in werk en intellect. Dat betekent dat we tijdens de selectie al onderzoeken of je bij de slimste jongens en meisjes van de klas hoort. Heb je die horde genomen, dan zal tijdens het onboarding proces gezamenlijk een profiel (DISC) worden opgesteld om je communicatiestijlen te ontdekken zodat we hier al dan niet mee aan de slag kunnen. Op basis van je kennis, ervaring en jouw ambitie maken we een ontwikkelplan met bijbehorend carrièrepad en starten we met zoeken naar de projecten die passen bij jouw persoonlijke doelstellingen. En along the way organiseren wij opleidingen en cursussen om leemtes en bruggen te slaan om die carrière doelstellingen gezamenlijk te halen. Dit borgen we door regelmatig gesprekken te voeren en daarmee een vinger aan de pols te houden of we nog on-track zitten. Deze aandacht voor jouw ontwikkeling zorgt dat het niet alleen een mooi plan blijft maar dat het ook echt gebeurd!

Ndus3 en daarbuiten

Daar eindigt onze rol echter niet. We beschouwen werk als een hoeksteen van succes maar werken doe je ook samen en daar hoort ook plezier bij. Van elkaar kun je veel leren op alle aspecten die horen bij het zijn van een uitstekende professional. We vinden het daarom ook belangrijk om buiten het inhoudelijk werk ook leuke en interessante dingen gezamenlijk te doen. Daarom zijn Ndustrians te vinden op speciaal georganiseerde Tech Talks, bezoeken we conferenties, geven we elkaar trainingen, gaan we indoor skydiven, spelen we (online) escape rooms en organiseren we BBQ’s en spannende game avonden.

Kortom, scroll eens door onze website en beleef het plezier van onze collega’s op de projecten bij klanten en in andere activiteiten. Vorm je mening en bepaal zelf of je nog op oude voet verder wil of dat je ook graag deelgenoot wilt zijn van deze fantastische club!

Met gelukkige groet,

Gerben van Manen

Directeur Ndus3