Het mooiste aspect aan ons vakgebied vind ik de technische hoogstandjes waar wij als mensen toe in staat zijn te realiseren als we gaan samenwerken. Of het nu gaat om de massaproductie van zelf rijdende auto’s, het bouwen van een tunnel met tientallen deelsystemen die naadloos samenwerken, complexe electronica die ons lichaam monitort en eventueel bijstuurt of ons voedsel dat efficient en dagvers geproduceerd bij ons thuis wordt afgeleverd, het zijn allemaal stuk voor stuk meesterwerken met een gigantische impact op ons leven!         

Rode draad

Techniek is iets wat al mijn hele leven als een rode draad door mijn leven loopt. Mijn vader was loodgieter en werkte aan tal van installaties in de utiliteitsbouw. Daar vertelde hij natuurlijk regelmatig over en waar we als gezin dan op zondagmiddag langsreden om de vorderingen te bekijken. Daarnaast bouwde mijn ouders twee keer een eigen huis waarbij ik van dichtbij meemaakte hoe zoiets in zijn werk gaat. Het interesseerde me enorm te zien hoeveel mensen daarbij betrokken zijn en welke afstemming daarvoor nodig is.         

Zelf heb ik de hele technische route doorlopen van LTS, MTS en HTS waarna ik aan de slag ben gegaan in de Technische Automatisering in een rol als Controls Engineer. Hier heb ik in tien jaar tijd diverse PLC, SCADA en Robotica systemen weggezet over de wereld in de markten Food, Life Science en Mechatronica. Vervolgens heb ik mijn carrière vervolgd bij Ordina ials Software Engineer.         

Via Projectleiding en Manager Hiring ben in het vak van Team Management gerold waar ik diverse competentieteams heb opgebouwd. De laatste jaren was ik vanuit mijn rol als Directeur verantwoordelijk voor de strategie en groei binnen het Manufacturing domein binnen Altran NL.         

De perfecte match

Het allerleukste aan de rol van Team Manager is het maken van de perfecte match. Door veel in contact te zijn met klanten weet je welke ontwikkelingen er spelen en welke projecten er gescoord zijn of op het punt staan te worden vergeven. Door deze inzichten te spiegelen met onze professionals en te weten welke ambities zij hebben, ben je in staat de juiste persoon voor te stellen op de projecten. Hiermee creëer je een echte win-win situatie waarbij de klant geholpen is met gemotiveerde, leergierige kandidaten en help je je collega’s groeien in de rol die hij of zij ambieert. Door gezamenlijk de voortgang van de persoonlijke ontwikkeling te monitoren en te investeren in hard- en soft skill trainingen blijf je scherp op nieuwe kansen en kun je hier vervolgens snel op anticiperen.         

Kernwoorden die mij omschrijven zijn; ondernemend, energiek, resultaat gedreven, creatief en teamspeler. Mijn persoonlijke doelstellingen vatten zich het beste samen in de volgende zin; “Door gebruikte maken van de laatste technologische ontwikkelingen en creatief te kijken naar échte oplossingen de wereld om ons heen samen elke dag een stukje beter maken”. Voorgaande gecombineerd met de kennis, ervaring en de ondernemersgeest van Jan Peter en Leon maakt dit een supergaaf avontuur waarmee we veel impact gaan hebben in de markt van Technische Automatisering. Ik heb enorm veel zin om Ndus3 uit te bouwen tot voorkeurswerkgever in ons vakgebied en daarbij onze klanten te helpen met het vinden van de juiste oplossing binnen de projecten!         

Kom jij ons daarbij helpen?

Groet, Gerben