Wie ben ik?

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Nicoleta en ik ben 23 jaar oud jong. Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Carlijn, recruiter bij Ndus3. Carlijn heeft mij voorgedragen bij Jan Peter, een van de medeoprichters, en zo mocht ik per februari starten als (junior) online marketeer. Binnen deze functie houd ik mij voornamelijk bezig met het aanleveren van content voor de website en social media kanalen. Daarnaast ben ik sinds een halfjaar weer terug in de horeca waar ik op 16-jarige leeftijd mijn eerste werkervaring heb opgedaan. Mijn parttime baan bij Ndus3 en de horeca kan ik ideaal met elkaar combineren.

Naast mijn werk ben ik nog studerende. Nadat ik de opleiding Facilitair Management heb afgerond zit ik inmiddels alweer in mijn laatste jaar Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben net begonnen aan mijn afstudeerfase en als alles vloeiend verloopt ben ik voor de zomer klaar. Daarnaast doe ik tijdens corona een en ander aan cursussen. Zo ben ik momenteel bezig met Adobe Creative Cloud waaronder Photoshop en Illustrator.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Zo spreek ik veel af met vrienden, heb ik een vriend om tevreden te houden en ben ik trotse tante. Ik ben een groot spelletjes liefhebber. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als: ‘fanatiek’. Nou, dan weet je het al. Met een grote broer van zeven jaar ouder zit die competitiedrang denk ik al van jongs af aan in mij. Iets met ‘wie niet sterk is moet slim zijn’.

Ook sport ik graag. Op 5/6-jarige leeftijd ben ik begonnen met korfbal, waar je in onze familie haast niet omheen kunt. Inmiddels korfbal ik dus al ruim 17 jaar en is de club mijn tweede thuis. Binnen de vereniging ben ik al een aantal jaar actief als lid van de LeZa (ledenzaken). Wij houden ons voornamelijk bezig met ledenwerving en -behoud middels het organiseren van clinics, feesten en activiteiten. Daarnaast help ik op een aantal plekken een handje mee.

Wat zijn mijn verwachtingen bij Ndus3?

Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Ndus3 de mogelijkheid heb om mezelf te ontwikkelen op gebied van online marketing. Ik vind het erg leuk dat ik als student zijnde deze kans krijg en ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen door met nieuwe ideeën te komen vanuit mijn studie en eigen perspectief. Wat ik mooi vind aan Ndus3 is dat werknemers centraal staan vanuit de overtuiging: gelukkige werknemers leveren goede kwaliteit en zorgen voor tevreden klanten. Wie zou daar niet aan mee willen werken?