Blog

Groei dus feest!

Afgelopen week hadden we een feestje bij Ndus3. Waarom?

We bestaan al ongeveer anderhalf jaar en we zijn weer gegroeid. Je leest het goed tegen de Corona wind in. En dat moest gevierd worden!

Uiteraard met de mensen die dat voor elkaar hebben gekregen de dames en voornamelijk heren van Ndus3. Afgelopen week hebben we dus weer ons jaarlijkse bedrijfsuitje georganiseerd. We houden van sporten en uitdagingen. Combineer die twee elementen en je komt logischerwijs uit bij waterskiën.

We zijn met de jongens gaan waterskiën bij Down Under op gepaste afstand, uiteraard. Bij een grind afgraving in Nieuwegein heeft een slimme ondernemer een restaurant en een waterski rondje aan een kabelbaan aangelegd. Het resultaat is lachen gieren & brullen.

Kijk daar staan ze, Ndustrians.. te shinen. Of te zenuwen... Hier werd namelijk uitgelegd wat er gebeurt als je als beginner een schans pakt. Of je gewicht niet evenwichtig verplaatst over de ski's.

In de startpositie - shizzle is starting to get real.

Want als de lier aan gaat om je op de kabel te trekken - you better be ready.

Lift off.
We lost one.

Sommigen van ons hadden het gelijk te pakken en de rest ook na wat toelichting. Als je de eerste start voorbij was en kon blijven staan, ging het hard!

De resultaten waren lachen. Na een val volgt de walk of shame of swim ;-)

Zoals je kan zien was het super gezellig samen en werd er veel bijgepraat en gelachen

De dames en heren hebben het feestje verdiend, dubbel en dwars.